Bierkaart

Heineken Heineken (5.0 %)

Een bier van lagen gisting. Ook wel ondergistend bier genoemd.De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van de andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstenmout met een licht bittere smaak.

0,25 Ltr / 0,5 Ltr

witte_trappist La Trappe Witte Trappist (5.5 %)

Het eerst en enige Trappistenwitbier ter wereld. Uitsluitend gebrouwen met water, tarwemout, gerstenmoud gist en hop. Er worden geen kruiden toegevoegd. De Saphirhop geeft het bier een citrusachtige geur. Een echte dorstlesser voor de zomerdagen, maar waar men zeker ook in de andere seizoenen volop van kan genieten.

0,3 Ltr / 0,5 Ltr

Foto La Trappe blond La Trappe Blond (6.5 %)

Dit sprankelende goudblode bier heeft een aromische, fruitigeen frisse geur. De smaak is licht moutig en licht zoet. Het heeft een zachte bitterheid met een vriendelijke afdronk. Een uigebalencerde mix van complexiteit en eenvoud. La Trappe Blond gist licht na op de fles.

Foto La Trappe dubbel La Trappe Dubbel (7.0 %)

La Trappe Dubbel heeft een diepe bruine kleur en een mooi, beige schuim. Dor het gebruik van karamelmout ontstaat een zachte aromatisch, karamelachtig karakter. De smaak is volmoutig en een tikkeltje zoet. La Trappe Dubbel gist na op de fles en is zacht om te drinken, maar toch met een ‘body’ en een volle smaak.

 

Foto La Trappe Isid_or La Trappe Isid’or (7.5 %)

Vernoemd naar broeder Isidorus , de eerste brouwer van abdij Onze Lieven Vrouw van Koningshoeven. Gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan van de Trappistenbrouwerij in 2009. Isid’or werd zo goed ontvangen dat het in het vaste assortiment is opgenomen. Ongefolterd, lichtzoet amberbier met een note van karamel, dat nagist op de fles en een volle zacht-bittere smaak en een fruitige afdronk heeft.

 

Foto La Trappe tripel La Trappe Trippel (8.0 %)

De geur van La Trappe Trippel is licht moutig en asterig. Ondanks de volle rijke smaak heeft dit eigenzinnige bier een licht droge afdronk met fijne bitterheid.

 

Foto La Trappe quadrupel La Trappe Quadrupel (10.0 %)

Quadrupel is het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme, intense smaak is vol en goed gebalanceerd. Moutig zoet, licht gebrand en aangenaam bitter met een zoete afdronk. Quadrupel gist na op de fles en heeft aroma’s van onder andere banaan, amandel en vanille.

 

Jupiler malt Jupiler Malt (0.5 %)

Jupiler N.A is de alcoholvrije variant van Jupiler. Met een alcoholgehalte van 0,5% is Jupiler N.A een verfrissende dorstlesser, gebrouwen met eenzelfde toewijding en vakmanschap als Jupiler. Daarnaast heeft Jupiler N.A ook de fijne smaak en goudblonde kleur die een Jupiler zijn vertrouwd karakter geven.

 

Jupiler Jupiler (5.2 %)

Jupiler is een verfrissend bier van een lage gisting met een alcoholpercentage van 5,2%. Het wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, mais, water, hop en gist) volgens een onberispelijk vakmanschap. Een Jupiler kun je ook op elk moment drinken, dankzij een fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak.

0,25 Ltr

Liefmans_Fruitesse Liefmans Fruitesse (4.2 %)

Liefmans Fruitesse is een uniek frisse blend van bier, gerijpt op echte krieken in de kelder van Liefmans, dat meesterlijk versneden werd met natuurlijke vruchtensappen aardbei, framboos, kriek, bosbes en vlierbes. Het resultaat is een zacht mousserende en fruitige, aangenaam zoete, sparkelende en verfrissende drank.

 

dommelsch_bier Dommelsch (5.0 %)

Dommelsch wordt gebrouwen door de Dommelsche Bierbrouwerij in Dommelen. Het is een licht bier met een fijne zachte smaak.

 

Amstel Radler Amstel Radler (2.0 %)

Amstel Radler is een mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Het is dubbel verfrissend en bevat 2,0% alcohol. Amstel Radler is van nature iets troebel. Geniet van de verfrissende smaak, bijvoorbeeld na het sporten of een ander zware inspanning.