Snacken in ons cafetaria
Cafetaria

Snacken in ons cafetaria

Je verwacht kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht en een bediening die snel en vriendelijk is. Eetcafé Cafetaria Epi maakt er een plezier van om hier als gast te verblijven. Naast onze friet en snacks kun je bij ons ook genieten van heerlijke broodjes, burgers, frietmenu’s, schotels en maaltijdsalades. Altijd met de beste zorg bereid en tegen aantrekkelijke prijzen!

Hard gewerkt? Gewoon er even tussenuit met het gezin? Een flink stuk gewandeld of gefietst? Dan is dit hét moment om jezelf te trakteren op een heerlijke lunch, een lekker tussendoortje of een heerlijke maaltijd bij Eetcafé Cafetaria Epi. Je kunt bij ons direct online bestellen en de maaltijd laten bezorgen of zelf afhalen.

Je bent van harte welkom!


Direct bestellen en laten bezorgen of afhalen?

Bestel direct online »


Contact opnemen?

Meer weten over de mogelijkheden of je eigen feestje regelen? Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord om samen er een leuk feestje van te maken!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes, acties en de laatste ontwikkelingen van Cafetaria Epi? Volg dan nu onze Facebook pagina en mis niets!